Over mij - BOH Interieur - Interieusadvies & Styling : BOH

Met mijn bedrijf bøh interieur zorg ik ervoor dat jij non-stop geluksmomenten in je eigen woning beleeft.
Een ambitieus doel waarmee ik jouw droom én die van mijzelf laat uitkomen want:

Als jij dankzij mijn interieuradvies
dagelijkse WOW-momenten beleeft, dan is mijn
missie geslaagd!

+10 jaar ervaring

Bouwkunde, Ontwerp & Styling

Gevarieerd portfolio

 

Gebruik maken van mijn expertise? Of benieuwd hoe ik van jouw huis een thuis maak? Neem vrijblijvend contact met mij op!

 

NEEM CONTACT OP

Wat klanten zeggen

Openheid, een eerlijk advies en een persoonlijke touch staan altijd centraal.

Ruimtes bewonderen, ze in me opnemen en ze willen veranderen, is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kind kreeg ik thuis op creatief vlak veel vrijheid, wat erin resulteerde dat mijn slaapkamer één groot interior design project werd. Het is daarom ook geen wonder dat ik na mijn studie Bouwkunde, ook mijn diploma’s interieurdesign en -styling heb gehaald. Bøh is de Deense vertaling van mijn voornaam en betekent heel toepasselijk: leven en wonen.

Benieuwd wat ik kan betekenen?
Bekijk mijn diensten of neem direct contact met mij op.

 

 

NEEM CONTACT OP DIENSTEN

In werkelijkheid alle opzichten staat mijn bedrijf dus dichtbij mijzelf. Vol enthousiasme stop ik inmiddels ruim tien jaar al mijn liefde en passie voor het interieurvak in mijn werk. Met als resultaat een gevarieerd portfolio waar ik trots op ben. Dankzij mijn brede achtergrond bied ik je met bøh Interieur een compleet advies- en stylingtraject waarin openheid, een eerlijk advies en een persoonlijke touch altlijd centraal staan.