Interieuradvies Nijmegen

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen,

of meer kleur in huis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een persoonlijk interieuradvies.

 

Je weet vaak wel wat je ongeveer wilt en mooi vindt, maar het samenvoegen tot een compleet plan… daar loop je vast. Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken.

Als jouw persoonlijkheid terugkomt in het interieur, dan is mijn missie geslaagd. Persoonlijker kun je het niet krijgen!

 

BEKIJK HIER DE INTERIEURADVIES PAKKETTEN!

INTERIEURADVIES NIJMEGEN VAN BØH INTERIEUR

Interieuradvies rond Nijmegen is geschikt voor iedereen die een droom, plan of idee heeft rond de inrichting van een bepaalde ruimte en dit (net) niet voor elkaar krijgt. BØH Interieur is expert op het gebied van interieuradvies rond Nijmegen. Het bedrijf is voortgekomen uit een voorliefde voor het inrichten van ruimtes en dat merk je wanneer je gebruikmaakt van interieuradvies en interieurstyling rond Nijmegen. Met de expertise op het vlak van Deens design en de modernere Scandinavische stijlen is er direct een brede basis waar mogelijkheden uit voortkomen waar je lang niet altijd zelf aan gedacht had. En interieuradvies rond Nijmegen kan gewoon tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven.

EEN COMPLEET ANDERE WONING MET INTERIEURADVIES ROND NIJMEGEN

Lang niet iedereen ziet hoe groot de rol van interieur en inrichting is. Een design of stijl kan zorgen voor een gevoel van ontvreemding omdat het niet meer eigen is. Daarom hecht BØH Interieur veel waarde aan jouw persoonlijke smaak. Die moet namelijk terugkomen in het interieur. Pas op dat moment wordt de woning ook echt je thuis – de plek waar je tot rust kunt komen of juist de plek waar je geïnspireerd raakt. Met interieuradvies rond Nijmegen kun je meer bereiken met minder ruimte – en dat ook nog eens op een bijzonder leuke manier. Weet jij al waar jij wilt beginnen?

Zo niet, kijk vooral even rond in mijn portfolio om nog wat meer inspiratie op te doen voordat je gaat beginnen met een ruimte – of het hele huis!

AAN DE SLAG MET INTERIEURADVIES

Wil je direct beginnen met het verwezenlijken van jouw dromen en plannen? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op met BØH Interieur, expert op het gebied van interieurstyling en interieurontwerp nabij Nijmegen. Je kunt mij mailen op info@boh-interieur.nl. Je kunt me ook bellen op 06 24 58 01 00.