Al 10 jaar ervaring in het geven van interieuradvies en styling met een liefde voor de moderne & scandinavische stijl

Interieuradvies Nijmegen van BØH Interieur

Interieuradvies rond Nijmegen is geschikt voor iedereen die een droom, plan of idee heeft rond de inrichting van een bepaalde ruimte en dit (net) niet voor elkaar krijgt. BØH Interieur is expert op het gebied van interieuradvies rond Nijmegen. Het bedrijf is voortgekomen uit een voorliefde voor het inrichten van ruimtes en dat merk je wanneer je gebruikmaakt van interieuradvies en interieurstyling rond Nijmegen. Met de expertise op het vlak van Deens design en de modernere Scandinavische stijlen is er direct een brede basis waar mogelijkheden uit voortkomen waar je lang niet altijd zelf aan gedacht had. En interieuradvies rond Nijmegen kan gewoon tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven.

Waarom BØH Interieur?

Persoonlijke touch -
- Open en eerlijk advies -
- Passie voor styling -
- Liefde voor interieur -
- Ondersteuning van A tot Z -

Ontwerp

Met verschillende pakketten bied ik voor iedereen een passend interieuradvies.

Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren of lees eerst meer over mij.

Styling

Met de juiste styling breng je het persoonlijke gevoel nog sterker naar voren en krijgt de ruimte nog meer sfeer. Kan ik de finishing touch voor je aanbrengen? Ik neem dit proces graag voor je uit handen. Bekijk dan het stylingpakket.


Een compleet andere woning met interieuradvies rond Nijmegen

Lang niet iedereen ziet hoe groot de rol van interieur en inrichting is. Een design of stijl kan zorgen voor een gevoel van ontvreemding omdat het niet meer eigen is. Daarom hecht BØH Interieur veel waarde aan jouw persoonlijke smaak. Die moet namelijk terugkomen in het interieur. Pas op dat moment wordt de woning ook echt je thuis – de plek waar je tot rust kunt komen of juist de plek waar je geïnspireerd raakt. Met interieuradvies rond Nijmegen kun je meer bereiken met minder ruimte – en dat ook nog eens op een bijzonder leuke manier. Weet jij al waar jij wilt beginnen?

Zo niet, kijk vooral even rond in mijn portfolio om nog wat meer inspiratie op te doen voordat je gaat beginnen met een ruimte – of het hele huis!

Aan de slag met interieuradvies

Wil je direct beginnen met het verwezenlijken van jouw dromen en plannen? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op met BØH Interieur, expert op het gebied van interieurstyling en interieurontwerp nabij Nijmegen. Je kunt mij mailen op info@boh-interieur.nl. Je kunt me ook bellen op 06 24 58 01 00.