Interieuradvies Arnhem

MET INTERIEURADVIES ARNHEM BEREIK JE MEER IN HUIS

Het inrichten van een nieuwe woning of vakantiehuis is een hele klus op zich. Het opnieuw inrichten van een bepaalde ruimte is vaak nog meer werk omdat je vaak toch vanuit een bepaald idee werkt. Met interieuradvies en interieurstyling in Arnhem bereik je dan net even iets meer. De jarenlange ervaring, de frisse ogen en de inspiratie maken het mogelijk om oplossingen te zien waar jij tegen uitdagingen aanloopt. Met mij als interieurstylist in Arnhem kun je de ideeën en plannen waarmaken die je hebt liggen én kun je jouw eigen smaak helemaal terug laten komen in je interieur. Met een Deense inslag of een modern Scandinavisch randje, zodat je ook nog eens een compleet uniek interieur mag verwachten.

ECHT AAN DE SLAG MET EEN INTERIEURADVIES

Een ruimte (opnieuw) inrichten is altijd een uitdaging. Je hebt bepaalde ideeën, je wilt gebruikmaken van unieke stukken en tegelijkertijd is de beschikbare ruimte altijd beperkt. Hoe haal je het optimale uit de situatie? Niet door zomaar wat te proberen natuurlijk. Het maken van goede plannen en indelingen is het beste begin. Ik help je graag op het gebied van interieurstyling nabij Arnhem. BØH Interieur staat voor een persoonlijke touch, veel inspiratie en het zoeken naar de inrichting die écht weerspiegelt wie jij bent. Op de best mogelijke manier uiteraard en dat tegen aantrekkelijke tarieven.

MAAK HET MAKKELIJKER VOOR JEZELF

Ben je al tijden aan het plannen, tekenen en proberen, maar lukt het niet om dat echte thuisgevoel te krijgen? Maak het jezelf wat makkelijker door gebruik te maken van de ervaring van interieuradvies dichtbij Arnhem. BØH Interieur helpt je met je woning, je vakantiehuis in Frankrijk en je tweede woning op Schiermonnikoog. Mail direct naar info@boh-interieur.nl of bel naar 06 24 58 01 00 om een afspraak te maken voor advies waar je wél iets mee kunt.