Interieuradvies Amersfoort

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op!

 

Interieuradvies

Voor mij is het heel belangrijk om klanten te voorzien van een advies van A tot Z. Met een achtergrond in bouwkunde, interieur ontwerp en interieurstyling help ik je graag in het meedenken van de realisatie van een nieuw interieur, een frisse kijk op een verbouwing of persoonlijk begeleiding bij het bouwen van een woning.

MEER INFO

Interieurstyling

Naast het ontwerp en advies voor een ruimte, kan ik je ook helpen met de styling! Met de juiste styling breng je het persoonlijke gevoel nog sterker naar voren en krijgt de ruimte nog meer sfeer. Kan ik de finishing touch voor je aanbrengen? Ik neem dit proces graag voor je uit handen.

 

MEER INFO

Meer informatie

Een interieuradvies is natuurlijk heel persoonlijk. Heb je toch wat vragen voordat je een interieuradviesaanvraag doet? Lees snel verder voor de meest gestelde vragen. Toch een andere vraag? Stuur gerust een bericht en ik beantwoord ze graag

MEER INFO

ECHTE PLANNEN VERWEZENLIJKEN MET EEN INTERIEURADVIES

Tips en trucs kun je overal vinden, maar zij houden geen rekening met jouw eigen wensen, voorkeuren en wie jij zelf bent. Dat is waarom je kiest voor BØH Interieur. De persoonlijke touch is de sleutel tot succes. Door te luisteren naar jouw wensen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn in jouw woning, komen we altijd tot het beste resultaat. Dat kan met het Deense design of een modern Scandinavische inrichting – of alles ertussenin. Wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan eens naar mijn portfolio waarin je voorbeelden vindt van mensen die kozen voor interieuradvies rond Amersfoort.

MAAK EEN ECHT THUIS VAN JOUW HUIS

Wil je echt aan de slag met de inrichting van je woning, maar weet je niet waar je moet beginnen? Denk je dat het veel beter kan wanneer je een expert inschakelt? Maak dan vandaag nog een afspraak met de expert op het gebied van interieurstyling in Amersfoort of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of werkwijze. Je kunt me altijd bereiken via de mail op info@boh-interieur.nl. Ook kun je bellen naar 06 24 58 01 00 wanneer je direct persoonlijk te woord gestaan wilt worden. Samen maken we van jouw woning een plek waar je echt thuis kunt komen op elk moment van de dag.

INTERIEURADVIES VAN BØH INTERIEUR

Met interieuradvies in Amersfoort wordt het net even iets makkelijker om jouw ideeën te verwezenlijken. Het maken van plannen en bedenken van creatieve oplossingen is vaak het probleem niet. Het daadwerkelijk invullen van de mogelijkheden en het inrichten zelf – daar liggen de uitdagingen. Met BØH Interieur wordt het mogelijk om jouw persoonlijkheid terug te laten komen in jouw interieur. Een plek om helemaal thuis te komen, die maak je samen met de expert op het gebied van INTERIEURADVIES en interieurstyling in Amersfoort.