Al 10 jaar ervaring in het geven van interieuradvies en styling met een liefde voor de moderne scandinavische stijl

Interieuradvies Amersfoort

Met interieuradvies in Amersfoort wordt het net even iets makkelijker om jouw ideeën te verwezenlijken. Het maken van plannen en bedenken van creatieve oplossingen is vaak het probleem niet. Het daadwerkelijk invullen van de mogelijkheden en het inrichten zelf – daar liggen de uitdagingen. Met BØH Interieur wordt het mogelijk om jouw persoonlijkheid terug te laten komen in jouw interieur. Een plek om helemaal thuis te komen, die maak je samen met de expert op het gebied van interieuradvies in Amersfoort.

Waarom BØH Interieur?

Persoonlijke touch -
- Open en eerlijk advies -
- Passie voor styling -
- Liefde voor interieur -
- Ondersteuning van A tot Z -

Ontwerp

Met verschillende pakketten bied ik voor iedereen een passend interieuradvies.

Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren of lees eerst meer over mij.

Styling

Met de juiste styling breng je het persoonlijke gevoel nog sterker naar voren en krijgt de ruimte nog meer sfeer. Kan ik de finishing touch voor je aanbrengen? Ik neem dit proces graag voor je uit handen. Bekijk dan het stylingpakket.

Echte plannen verwezenlijken met interieuradvies Amersfoort

Tips en trucs kun je overal vinden, maar zij houden geen rekening met jouw eigen wensen, voorkeuren en wie jij zelf bent. Dat is waarom je kiest voor BØH Interieur. De persoonlijke touch is de sleutel tot succes. Door te luisteren naar jouw wensen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn in jouw woning, komen we altijd tot het beste resultaat. Dat kan met het Deense design of een modern Scandinavische inrichting – of alles ertussenin. Wil je meer inspiratie opdoen, kijk dan eens naar mijn portfolio waarin je voorbeelden vindt van mensen die kozen voor interieuradvies rond Amersfoort.

Maak een echt thuis van jouw huis

Wil je echt aan de slag met de inrichting van je woning, maar weet je niet waar je moet beginnen? Denk je dat het veel beter kan wanneer je een expert inschakelt? Maak dan vandaag nog een afspraak met de expert op het gebied van interieuradvies in Amersfoort of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of werkwijze. Je kunt me altijd bereiken via de mail op info@boh-interieur.nl. Ook kun je bellen naar 06 24 58 01 00 wanneer je direct persoonlijk te woord gestaan wilt worden. Samen maken we van jouw woning een plek waar je echt thuis kunt komen op elk moment van de dag.