De R zit in de maand..

Het is vandaag alweer 1 september. De laatste hittegolf is de deur al weer uit en de r is langzaam in de maand gekropen… Op een fijne zondag waarop de zon nog schijnt.

Veel mensen krijgen in september weer zin om het huis te veranderen. Soms met nieuwe meubels maar vooral met nieuwe accessoires en/of kleuren. Een nieuw sfeertje voor de herfst die komen gaat. We hebben weer behoefte aan gezelligheid!

Lees meer


Knallen met kleuren in een Scandinavisch interieur

Een Scandinavische inrichting van je woning is ontzettend aantrekkelijk, maar soms is het maken van keuzes net even iets lastiger dan je denkt. Benieuwd welke kleuren het beste bij een Scandinavisch interieur passen? Lees het in mijn blog!

Lees meer


Items die niet mogen ontbreken in jouw Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur is de laatste jaren steeds populairder geworden. En wanneer je eenmaal ziet hoe jouw woning kan worden, dan loop je zeker warm voor deze moderne en strakke inrichting. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door frisse en lichte kleuren, veel lichtinval maar vooral door grenzeloze mogelijkheden. Maar welke items zorgen er nou echt voor dat die Scandinavische stijl helemaal geweldig wordt in jouw huis?

Lees meer


Een Scandinavisch interieur met een donkere vloer én lichte uitstraling?

Een Scandinavisch interieur met een donkere vloer is iets dat je met regelmaat tegenkomt. Donkerbruine of zwarte vloeren passen namelijk prima in een interieur met noordse tinten. Maar hoe kun je toch een Scandinavisch licht interieur creëren om zoveel mogelijk ruimte te scheppen in je huis?

Lees meer