Al 10 jaar ervaring in het geven van interieuradvies en styling met een liefde voor de moderne en Scandinavische stijl.Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen of meer kleur in huis, maar weet je niet hoe? Een interieuradvies kan daarbij helpen. Met verschillende pakketten bied ik voor iedereen een passend interieuradvies.


Een interieur start altijd met een goede basis en eindigt met de puntjes op de i. Het is belangrijk dat je een basis hebt, waarmee je alle seizoenen vooruit kunt. Met de juiste kleuren, de juiste indeling en daarbij passende meubels creëren we samen een goede basis, waarin we vervolgens jouw persoonlijke touch verwerken. Mijn kracht zit hem in het samenbrengen van je wensen. Als jouw persoonlijkheid terugkomt in het interieur, dan is mijn missie geslaagd. Persoonlijker kun je het niet krijgen.Prijzen zijn inclusief 21% BTW
De reiskosten zijn binnen een straal van 30 km vanaf Ede gratis. Buiten een straal van 30 km rekent BØH een reistijdvergoeding van € 0,30 per km.


3D tekening?

Dit is natuurlijk mogelijk. Voor €50 ontvang je 1 ruimte naar keuze uitgewerkt in een 3D visualisatie. Meerdere ruimtes op aanvraag. Deze optie kun je toevoegen aan alle pakketten, hierbij is het los consult uitgesloten.


Bouwkundig advies

Voor mij staat openheid, een eerlijk advies en een persoonlijke touch centraal. Samen maken we van jouw huis een thuis! Dit beperkt zich niet alleen tot een woonkamer, maar dit kan ook een kantoor, slaapkamer of tuin zijn. Wist je dat het zelfs mogelijk is om mij de uitvoering te laten verzorgen of via mij een bouwkundig advies (hiervoor werk ik samen met Consil+M ) te krijgen? De kosten zijn afhankelijk van locatie en tijd. Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat!


Voorbeeld advies

Wil je weten hoe een advies eruit ziet? Bekijk hem dan snel! Klik hieronder op de link en download het bestand om te zien wat ik voor jou kan betekenen!Wil je iemand een interieuradvies cadeau doen? Hoe leuk is dat!


Kies uit een van de volgende mogelijkheden en ontvang het pakketje leuk ingepakt thuis gestuurd.