FAQ - BOH Interieuradvies & Styling : BOH
Afbeelding

FAQ

Heb ik een interieuradvies nodig?

Het blijft altijd een moeilijke vraag die ook alleen jij kunt beantwoorden. Voorafgaand van een interieuradvies hebben we altijd een intakegesprek. Hierin bespreken wat de wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ik ben van mening dat veel mensen al op de goede weg zitten met mooie ideeën, maar het toepassen lastig blijft. Zie mij als de rode draad waar jij om heen kunt dansen maar beide met hetzelfde doel!

Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

Dat ligt uiteraard aan het PAKKET dat je uitkiest. Elk pakket heeft een andere invulling. Neem bijvoorbeeld het Large Interieurpakket. Samen bespreken we alle wensen en kun je met een gerust hart het ‘nadenken’ loslaten. Als je in een nieuw huis trekt is het fijn om taken van je lijstje te kunnen afstrepen. Hoe handig is het dan dat iemand dit voor je doet! Dit zodat jij je kunt focussen op andere taken.

Een interieuradvies, dat is toch veel te duur?

Nee absoluut niet! Als het aan mij ligt mag je best investeren in je interieur. Het is goed om weloverwogen keuzes te maken voor je huis. De reden waarom veel mensen graag een interieuradvies willen is omdat ze een mooie combinatie willen in huis die tijdloos is en tevens ook lang meegaat. En bij een interieuradvies worden keuzes makkelijker gemaakt en met meer zekerheid. Ziet het als een personal assistent voor je huis, ik sta altijd voor je klaar. Met deze hulp kun jij straks extra genieten van je huis, en dat is het dan ook meer dan waard.

 

Wat is het verschil tussen het BASIC & MEDIUM pakket?

Er zit toch nog wel wat verschil tussen beide pakketten. Een basic pakket houdt in dat ik 4 uur aan huis kom en ik in deze tijd antwoorden geef op de vragen die je hebt over je interieur. Wanneer ik de deur uit ben en ook het bestand heb opgestuurd is het advies ook afgerond en kun je hiermee zelf aan de slag. Bij het medium pakket is het traject langer en groter, ik ben bij elke stap betrokken en elke vraag die er is kan je op elk moment stellen! Er is meer ontzorging. Beide pakketten kunnen een totaal interieurplan bieden, het is verder afhankelijk in welke mate je ontzorgt wilt worden!

 

Ik vind het best spannend, wordt het wel zoals ik in gedachte heb?

Vanaf het begin tot het einde van het interieuradvies hebben we veel contact. Persoonlijkheid in een advies staat bij mij voorop. En hoe kun je het persoonlijker maken dan goed contact te hebben met de klant? Ik vind het heerlijk om te luisteren en jouw verhalen om te zetten in een plan die het dichtstbij je past! Ben je niet helemaal tevreden of wil je graag iets aangepast zien? Dat is geen probleem!

Wanneer ik een interieurpakket kies, hoe gaat het met de betaling?

Het ligt aan welk pakket je kiest. Neem bijvoorbeeld het basic pakket, hier kom ik bij je thuis en wordt het advies ter plekke gegeven. Wanneer dit klaar is ontvang je per mail een factuur samen met de digitale uitwerking van het advies. Voor het medium, large en pakket op maat is dit anders. Van te voren maak ik een offerte, hierin wordt duidelijk wat de kosten zijn voor het totaal. Voor een medium advies vraag ik een aanbetaling van 30% vooraf en na het ontvangen van de interieurbox ontvang je een factuur van het restant. Bij het large pakket en een advies op maat worden werkzaamheden opgesplitst aangezien deze vaak verspreid zijn over een langere tijd. Wanneer ik een onderdeel van het advies heb uitgewerkt, ontvang je een factuur van de voldane werkzaamheden.

Werk je alleen met de Scandinavische en moderne stijl?

Zeker niet! Als interieurstylist is het handig als je allround bent. Dat kan ik van mijzelf wel zeggen! Zelf vind ik de Scandinavische/moderne stijl erg mooi en vind het leuk om dit mogen toepassen. Natuurlijk past niet alles bij iedereen. Dat zou ook saai zijn, want dan bestaat er niet meer iets als persoonlijkheid. Ik help je graag bij elke stijl die je aanspreekt!

Wat is de wachttijd voor een interieuradvies bij BØH Interieur?

Het valt heel erg mee! Goed om te weten dat ik vaak wel projecten heb lopen waardoor ik niet binnen 2/3 weken aan de slag kan gaan. Maar we hebben voordat we starten al wel een keer kennis gemaakt of dan wel een gesprek gehad. Natuurlijk is het ook afhankelijk welk traject je kiest. Bel gerust om meer te weten, dan denk ik graag met je mee!


    Staat jouw vraag er niet tussen?

    Stel deze gerust via onderstaand contactformulier, dan doe ik mijn uiterste best deze
    zo goed en snel mogelijk te beantwoorden..