DIT BEN IK! MET MIJN BEDRIJF BØH INTERIEUR KOMEN MIJN DROMEN EN DE DROMEN VAN MIJN KLANTEN UIT. AL VAN JONGS AF AAN BEWONDER IK RUIMTES, NEEM DIE IN ME OP EN WIL ZE VERANDEREN. TOEN IK GING STUDEREN KOOS IK VANZELFSPREKEND VOOR INTERIEURONTWERP- EN STYLING.

VANUIT MIJN LIEFDE EN PASSIE VOOR INTERIEUR HEB IK NA MIJN STUDIE BØH INTERIEUR OPGERICHT. INMIDDELS HEB IK IN 10 JAAR EEN AANTAL MOOIE PROJECTEN IN MIJN PORTFOLIO MOGEN PLAATSEN WAAR IK ERG TROTS OP BEN! VOOR MIJ IS HET HEEL BELANGRIJK OM KLANTEN TE VOORZIEN VAN EEN ADVIES VAN A TOT Z. MET MIJN BOUWKUNDIGE KENNIS, MIJN STUDIEKEUS VOOR INTERIEURDESIGN EN HET DOORLOPEN VAN EEN INTERIEURSTYLING STUDIE OP ACADEMIE ARTEMIS HEB IK EEN VOLLEDIGE ACHTERGROND WAARIN IK JE GRAAG HELP MET EEN NIEUW INTERIEUR!
BØH INTERIEUR KOMT VAN DE Deense VERTALING VAN MIJN NAAM BO. MET MIJN VOORLIEFDE VOOR SCANDINAVISCH DESIGN EN DE BETEKENIS VAN MIJN NAAM (LEVEN EN WONEN IN DE Deense TAAL) WAS DE KEUZE AL SNEL GEMAAKT. ZO BLIJF IK MET BØH INTERIEUR DICHTBIJ MEZELF.