FAQ


Heb ik een interieuradvies nodig?

Het blijft altijd een moeilijke vraag die ook alleen jij kunt beantwoorden. Voorafgaand van een interieuradvies hebben we altijd een intakegesprek. Hierin bespreken wat de wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ik ben van mening dat veel mensen al op de goede weg zitten met mooie ideeën, maar het toepassen lastig blijft. Zie mij als de rode draad waar jij om heen kunt dansen maar beide met hetzelfde doel!


Een interieuradvies, dat is toch veel te duur?

Nee absoluut niet! Als het aan mij ligt mag je best investeren in je interieur. Het is goed om weloverwogen keuzes te maken voor je huis. De reden waarom veel mensen graag een interieuradvies willen is omdat ze een mooie combinatie willen in huis die tijdloos is en tevens ook lang meegaat. En bij een interieuradvies worden keuzes makkelijker gemaakt en met meer zekerheid. Ziet het als een personal assistent voor je huis, ik sta altijd voor je klaar. Met deze hulp kun jij straks extra genieten van je huis, en dat is het dan ook meer dan waard.


Wanneer ik een interieurpakket kies, hoe gaat het met de betaling?

Het ligt aan welk pakket je kiest. Elk pakket heeft een andere inhoud. Alle pakketten, met uitzondering van het inspiratie consult, kent een digitaal interieurplan dat wordt uitgewerkt. Als we dit als voorbeeld nemen zal het als volgt gaan: Voorafgaand hebben we een intakegesprek. Hierin leren we elkaar kennen en kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Wanneer we samen doorgaan wordt er een interieurplan gemaakt. Wanneer het plan klaar is kom ik hem bij jullie presenteren en indien er nog iets gewijizgd moet worden dan wordt dat naderhand gedaan. Wanneer dit klaar is, zal de factuur worden gestuurd per mail en ontvangen jullie daarna het pakket thuis met daarin het geprinte interieuradvies, een digitale versie op een USB en de diverse kleurstalen welke in het advies zijn toegepast. Elk project is anders en we bespreken tijdens de intake wat we met de betaling doen.


Wat kan ik verwachten van een interieuradvies?

Dat ligt uiteraard aan het pakket dat je uitkiest. Elk pakket heeft een andere invulling. Neem bijvoorbeeld het Large InterieurpakketSamen bespreken we alle wensen en kun je met een gerust hart het 'nadenken' loslaten. Als je in een nieuw huis trekt is het fijn om taken van je lijstje te kunnen afstrepen. Hoe handig is het dan dat iemand dit voor je doet! Dit zodat jij je kunt focussen op andere taken.


Ik vind het best spannend, wordt het wel zoals ik in gedachte heb?

Vanaf het begin tot het einde van het interieuradvies hebben we veel contact. Persoonlijkheid in een advies staat bij mij voorop. En hoe kun je het persoonlijker maken dan goed contact te hebben met de klant? Ik vind het heerlijk om te luisteren en jouw verhalen om te zetten in een plan die het dichtstbij je past! Ben je niet helemaal tevreden of wil je graag iets aangepast zien? Dat is geen probleem!Werk je alleen met de Scandinavische en moderne stijl?

Zeker niet! Als interieurstylist is het handig als je allround bent. Dat kan ik van mijzelf wel zeggen! Zelf vind ik de Scandinavische/moderne stijl erg mooi en vind het leuk om dit mogen toepassen. Natuurlijk past niet alles bij iedereen. Dat zou ook saai zijn, want dan bestaat er niet meer iets als persoonlijkheid. Ik help je graag bij elke stijl die je aanspreekt!

Meer informatie? Stuur gerust een bericht!

Alleen wat tips nodig om zelf aan de slag te kunnen?

Bestel dan het e-book voor 9,95


* het e-book geeft wat basis interieurtips om eens met een andere blik naar je interieur te kijken. Heb je echt meer nodig dan alleen tips, bekijk dan hier wat ik voor je kan betekenen