Binnenhuisarchitect Nijmegen

Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen,

of meer kleur in huis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een persoonlijk interieuradvies.

 

Je weet vaak wel wat je ongeveer wilt en mooi vindt, maar het samenvoegen tot een compleet plan… daar loop je vast. Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken.

Als jouw persoonlijkheid terugkomt in het interieur, dan is mijn missie geslaagd. Persoonlijker kun je het niet krijgen!

 

BEKIJK HIER DE INTERIEURADVIES PAKKETTEN!

BINNENHUISARCHITECT NIJMEGEN KAN MEER MET JOUW HUIS

Ben je op zoek naar de manier om écht aan de slag te gaan met je huis? Informeer dan eens bij de binnenhuisarchitect nabij Nijmegen. Vaak hebben mensen veel ideeën, maar is het lastig om deze ook echt te verwezenlijken. Soms omdat er niet genoeg ruimte is, andere keren omdat stijlen niet samengaan en in andere gevallen komt het idee gewoon net niet lekker uit de verf waardoor het effect uitblijft. De binnenhuisarchitect nabij Nijmegen helpt je de dromen te verwezenlijken zodat jouw huis echt je thuis kan worden. Met een Deense of Scandinavische inslag, en natuurlijk altijd met jouw eigen smaak op de voorgrond.

MEER UIT JE HUIS HALEN MET DE BINNENHUISARCHITECT NABIJ NIJMEGEN

De binnenhuisarchitect nabij Nijmegen staat voor je klaar met plannen en ideeën, maar BØH Interieur gaat altijd eerst met jou in gesprek. Wat zijn jouw dromen en waar liggen de drempels waar je niet overheen komt? Wat vind jij nou écht belangrijk en welke stijlen passen helemaal bij jou? Aan de hand daarvan gaan we verder aan het werk en bekijken we de opties. Het eindresultaat is een compleet plan waar je direct mee aan het werk kunt. Het maakt niet uit of het een kleine ruimte is, een receptie, een complete gezinswoning of een vakantiehuisje ergens op de Waddeneilanden. Bij de binnenhuisarchitect nabij Nijmegen ben je altijd aan het juist adres.

DIRECT CONTACT OPNEMEN EN AAN DE SLAG

Wil je vandaag al beginnen met het verwezenlijken van de plannen? Of wil je juist meer informatie over de werkwijze en de opties die BØH Interieur biedt? Neem dan gewoon even contact op met de binnenhuisarchitect nabij Nijmegen. Je kunt direct bellen naar 06 24 58 01 00. Wil je liever mailen omdat je dan direct je plannen mee kunt sturen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@boh-interieur.nl.