Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je graag de indeling van je huis veranderen,
of meer kleur in huis? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een persoonlijk interieuradvies.


Je weet vaak wel wat je ongeveer wilt en mooi vindt, maar het samenvoegen tot een compleet plan… daar loop je vast. Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken.

Als jouw persoonlijkheid terugkomt in het interieur, dan is mijn missie geslaagd. Persoonlijker kun je het niet krijgen!


Binnenhuisarchitect Arnhem brengt jouw persoonlijkheid in het interieur

De binnenhuisarchitect nabij Arnhem maakt het inrichten van een kamer of volledige woning makkelijker en leuker. Het Deense design of de moderne Scandinavische stijlen bieden een brede achtergrond waar mogelijkheden te vinden zijn om jouw persoonlijkheid terug te laten komen in het interieur. De binnenhuisarchitect nabij Arnhem luistert naar jouw wensen en ideeën en gaat vervolgens aan de slag om deze plannen waar te kunnen maken in jouw woning. Met BØH Interieur weet je zeker dat je echt leuke dingen mogelijk kunt maken, ongeacht hoe jouw huis er op dit moment uitziet!

Herindelen of een nieuw huis inrichten: de binnenhuisarchitect Arnhem is het begin

Het opnieuw inrichten van een kamer wordt vaak lastiger genoemd dan het inrichten van een nieuw huis. Het punt blijft echter dat het vaak lastig is om ideeën concreet in te vullen in ruimtes en dat persoonlijkheden verloren gaan wanneer er geen rekening mee gehouden wordt bij het inrichten. Dat willen we niet. Het is namelijk wél de bedoeling dat de woning een thuis wordt voor jou en dat jij er prettig kunt wonen. Dat is waarom BØH Interieur de persoonlijke touch van groot belang vindt. Samen maken we er een prachtig project van.

Wil je een kijkje in de keuken? Kijk dan eens naar mijn portfolio met bijzonder uiteenlopende en vooral leuke projecten!

Stel de plannen niet langer uit

Ben je een van de mensen die herinrichten of opnieuw stylen uit blijft stellen omdat de plannen niet helemaal passend worden? Stel het dan niet langer uit, maar neem eens contact op met de binnenhuisarchitect nabij Arnhem. Met BØH Interieur denk je niet langer in problemen, maar juist in oplossingen. De binnenhuisarchitect bereik je gemakkelijk per mail op info@boh-interieur.nl. Wil je direct persoonlijk contact of nu een afspraak boeken? Bel dan direct naar
06 24 58 01 00.